Všetky platby u nás sú zdarma. Doprava zdarma pri nákupe nad 200,- EUR. Doručenie do 24 hodín (v pracovné dni) v rámci SR.

🐾 NePoPo® - REVOLUČNÝ SPÔSOB VÝCVIKU PSOV 🐾

 

Vstúpte do sveta moderného výcviku psov s NePoPo®

 

NePoPo® - JAZYK MODERNÉHO VÝCVIKU PSOV je prelomový tréningový systém, ktorý vyvinuli Michael a Bart Bellon - bez pátosu môžeme povedať - jedni z najlepších kynológov sveta.

 Tento systém prináša novú dimenziu vzdelávania a výcviku pre psie duše. NePoPo® vytvára aktívnych a silných psov, ktorí svoje úlohy plnia so srdcom a dušou!

 Jedným zo stavebných prvkov NePoPo® je aj využívanie tréningových pomôcok ako napríklad NePoPo® Klack Klack Board, DOGTROPHY & PT3000 & Finger Kick, alebo skvelý výcvikový obojok CHAMELEON® III B & K9 & FINGER KICK, ktorý nie je nástrojom na vynucovanie poslušnosti, ale stimulačná pomôcka pre nadšené plnenie povelov.

 

Článok ktorý vyšiel na FB stránke Národný skúšobný poriadok Zväzu športovej kynológie Slovenska hovorí o tom, že ak aplikujete princípy NePoPo do výchovy a výcviku psa,  zaujímavé výsledky môžete dosiahnuť aj s plemenami psov, ktoré sú vo všeobecnosti považované za komplikované z pohľadu výcviku...čo všetko sa dá potom s NePoPo dosiahnuť s klasickými pracovnými plemenami :)

https://www.facebook.com/groups/3010116472555434/permalink/3611030959130646/

Ak sa chcete dozvedieť viac o týchto moderných výcvikových pomôckach, pozrite sa do nášeho e-shopu https://www.dog-trainer-collar.com/ , kde nájdete široký výber vybavenia pre efektívny výcvik psa. 🛒🐕

 A nezabudnite si pozrieť aj anglickú a českú jazykovú mutáciu:

 Vaša cesta k harmonickému a efektívnemu vzťahu so psom začína tu! 🐶❤️ #NePoPoTraining #VýcvikPsov #ModernýVýcvik #DogTrainerCollar

 (📦 Dopravujeme do celej Európskej únie a už čoskoro aj do 50 krajín sveta vrátane Veľkej Británie a USA)

 

Pre hlbšie porozumenie systému NePoPo® a jeho prínosom pre prácu so psom, navštívte  https://www.nepopotraining.com/ a ich fb stránku Nepopo Training, ale obrovskou inšpiráciou Vám môžu byť aj samotné fb stránky pána Bart Bellon a pani Michael Bellon

NePoPo® je ich registrovaná ochranná známka, ktorou je ich know how chránené po celom svete, je to však systém dostupný všetkým majiteľom psov, ktorí majú záujem o moderný výcvik psov  a to vďaka systému certifikovaných NePoPo® trénerov pôsobiacich po celom svete, ktorí môžu oficiálne  učiť svojich klientov v systéme NePoPo® a tiež vďaka systému dvojúrovňovej teoretickej a praktickej výuky pod názvom NePoPo® New Silver School a NePoPo® New Gold School, ktorá z vás spraví certifikovaného trénera v tomto fenomenálnom systéme práce so psami.