Všetky platby u nás sú zdarma. Doprava zdarma pri nákupe nad 200,- EUR. Doručenie do 24 hodín (v pracovné dni) v rámci SR.

🌐 Objavte patentované technológie Martin System 🌐

 

🚀 Vitajte v budúcnosti výcviku psov. Obojky Martin System predstavujú jedinečný a výnimočný prístup vo svete výcviku psov. Sú navrhnuté s inovatívnymi patentovanými technológiami, ktoré budujú nadšenie, motiváciu a dobrovoľnú poslušnosť psov, namiesto tradičných metód využívania elektronických obojkov založených na trestaní alebo strachu z elektrických impulzov. Objavte, ako tieto obojky menia prístup k výcviku psov na celom svete.

💡 V Martin System veria, že výcvik psov by mal byť efektívny, humánny a bez stresu. Ich snaha o inováciu viedla k vývoju patentovaných technológií, ktoré sú srdcom našich obojkov. Tieto technológie umožňujú trénerom a majiteľom psov dosiahnuť výnimočné výsledky v budovaní motivovanej poslušnosti a nadšeného plnenia povelov.

🐕 Jemná stimulácia: Jedinečná technológia SSC umožňuje jemnú, ale účinnú komunikáciu so psom. Namiesto silných alebo bolestivých stimulov sa zameriavame na nízke úrovne stimulácie, ktoré sú pre psa príjemné a motivujúce.

⚙️ Precízna kontrola: Systém umožňuje trénerom presne individualizovať jednotlivé parametre podľa potrieb a povahy svojho psa a nastaviť napríklad aj úroveň stimulácie podľa svojich predstáv a nemusia byť odkázaní len na hodnoty ponúkané výrobcom. Táto flexibilita zabezpečuje, že každý pes dostane presne to, čo potrebuje pre optimálny výcvik.

🔋 Dlhá výdrž batérie a vodeodolnosť: Naše obojky sú navrhnuté tak, aby vydržali náročné podmienky a dlhodobé používanie. Vodeodolnosť a dlhá výdrž batérie znamenajú, že obojky sú spoľahlivé v akomkoľvek prostredí. Indukčné nabíjanie je v prípade Chameleon III B samozrejmosť.

🛡️ Bezpečnosť a komfort: Bezpečnosť a pohodlie vášho psa sú našou prioritou. Obojky sú navrhnuté tak, aby boli pre psa pohodlné na nosenie, s dôrazom na minimalizáciu akejkoľvek potenciálnej nepríjemnosti.

🔬 Patentované technológie Martin System sú výsledkom rozsiahleho výskumu a inovácií v oblasti kynológie. Výsledkom je rad výcvikových produktov, ktoré menia pravidlá hry vo svete výcviku psov. Pozrite sa na našu ponuku a objavte, ako môžu obojky Martin System zmeniť váš prístup k výcviku psov.

V nasledujúcich článkoch Vám priblížime jednotlivé patentované technológie do detailov.