Všetky platby u nás sú zdarma. Doprava zdarma pri nákupe nad 200,- EUR. Doručenie do 24 hodín (v pracovné dni) v rámci SR.

🐾 Elektronický výcvikový obojok CHAMELEON® III B & PT3000 & FINGER KICK: Inovácia a Efektivita 🐾

 🐾 Elektronický výcvikový obojok CHAMELEON® III B & PT3000 & FINGER KICK: Inovácia a Efektivita 🐾
 
Vitajte u nášho výnimočného produktu - elektronického výcvikového obojku CHAMELEON® III B spolu s diaľkovým ovládaním PT3000 a revolučným doplnkom FINGER KICK! Jeho povestné miesto medzi najlepšími výcvikovými obojkami na celom svete nie je náhodné. Ponúkame vám nielen technologickú špičku, ale aj kynologické umenie sprostredkované renomovaným kynológom Bartom Bellonom.
 
 
🔝 Obojok, ktorý dvíha výcvik na novú úroveň:
 
Výcvikový obojok CHAMELEON® III B je nástrojom, ktorý rešpektuje vaše potreby vo výcviku. Spája inovácie, efektivitu a komfort. Je odolný voči každému počasiu a plný funkcií, ktoré vám pomôžu dosiahnuť váš cieľ v kynológii - od športového tréningu po každodenné výzvy.
 
 
🐶 Komunikácia, nie trest:
 
Naše výcvikové obojky sú o komunikácii, nie treste. Obojok CHAMELEON® III B je navrhnutý tak, aby poskytoval širokú škálu možností - od vibrácie až po tón a stimuláciu, v rôznych kombináciách. Je to nástroj, ktorý vám otvára neuveriteľný výcvikový potenciál.
 
 
🌟 Unikátne vlastnosti pre moderný tréning:
 
S Chameleonom® III B získavate obojok, ktorý sa prispôsobuje vašim potrebám. Od diaľkového ovládania PT3000 až po doplnok FINGER KICK. PT3000 umožňuje trénovať dvoch psov naraz a vďaka technológii bluetooth získavate prístup k bezplatnej aplikácii Doggify. Toto je praktický spôsob, ako získať kľúčové informácie o vašom obojku a komunikovať so svojím psom na novej úrovni - aj prostredníctvom Vášho mobilu.
 
 
💧 Vodotesnosť a dizajn pre 21. storočie:
 
Chameleon® III B prináša jedinečné patenty spoločnosti Martin System®, vrátane merania kontaktov (CMS), konzistentnej spoľahlivej stimulácie (SSC) a malého, no výkonného nového vysokonapäťového transformátora (NHT). Tento obojok zabezpečuje mimoriadne kompaktný dizajn, extrémne dlhú výdrž batérie a spoľahlivú stimuláciu na všetkých úrovniach. Jeho dizajn je diskrétny, takže váš pes nebude vyzerať, akoby nosil elektronický obojok.
 
👆 FINGER KICK: Pohodlie a efektivita na vašej ruke:
 
S novým doplnkom FINGER KICK získavate dokonalú slobodu pri tréningu. Bezdrôtové spúšťanie stimulácie na diaľkovom ovládaní je skvelou "vychytávkou" pre profesionálov aj amatérov. Vďaka patentovanému dizajnu nemusíte mať psa na vodítku a napriek tomu s ním môžete stále účinne komunikovať.
 
 
🐕 Najlepší výcvik pre vášho psa:
 
U obojka Chameleon® III B a ďalších produktov MARTIN SYSTEM® nejde len o výcvik, ale o skutočný vzťah medzi vami a vašim psom. Zvýšenie úrovne komunikácie, spolupráce a dôvery. S našou širokou škálou obojkov máte možnosť vybrať si ten najvhodnejší pre vaše potreby.
 
🌐 Dôverujte najlepším:
 
Profesionálni kynológovia, ale aj aj amatéri vedia, že MARTIN SYSTEM® zaručuje najvyššiu kvalitu. Nechceme len predávať produkty - chceme posúvať váš výcvik ďalej. Práve preto stojíme za našimi obojkami CHAMELEON® III B s diaľkovým ovládaním PT3000 a revolučným doplnkom FINGER KICK.
 
 
💡 Dosiahnite nové úrovne výcviku:
 
Spoločnosť MARTIN SYSTEM® verí v inovácie a efektivitu. Náš výcvikový obojok CHAMELEON® III B s diaľkovým ovládaním PT3000 a FINGER KICK vám otvára dvere k lepšej komunikácii so svojím psom na novej úrovni. Nezmeškajte príležitosť získať to najlepšie pre vás a vášho štvornohého priateľa. 🐾
 
🔗 Navštívte našu webovú stránku na adrese www.dog-trainer-collar.com a zistite viac o výcvikovom obojku CHAMELEON® III B, diaľkovom ovládaní PT3000 a doplnku FINGER KICK.
 
Dajte inovácii a modernej technológii šancu zlepšiť váš výcvik. Vaša spokojnosť a vzťah so svojím psom sú pre nás prioritou.
 
#VýcvikSrdcom
#MARTINSYSTEM®
#CHAMELEONIIIB
#PT3000
#FINGERKICK